Τι κάνουμε

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ RONALD McDONALD - Το πρώτο μας έργο στην Ελλάδα

Όταν ένα παιδί διαγιγνώσκεται με μια σοβαρή ασθένεια και νοσηλεύεται, όλη του η οικογένεια επηρεάζεται, η οικογενειακή εστία υφίσταται οδυνηρές αλλαγές και η ζωή στο σπίτι διαταράσσεται.

Η Οικογενειακή Αίθουσα RMHC, στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, θα παρέχει έναν άνετο χώρο όπου οι οικογένειες μπορούν να ξεκουραστούν και να ενδυναμωθούν, λίγα μόλις λεπτά μακριά από την πτέρυγα που νοσηλεύεται το παιδί τους.

Αξιοποιώντας ένα άδειο ακίνητο κοντά στο νοσοκομείο, 310 τετραγωνικών μέτρων, η Οικογενειακή Αίθουσα θα παρέχει στους γονείς των μικρών ασθενών έναν ιδιωτικό χώρο για να γευματίσουν ή να κάνουν ένα ντους πριν επιστρέψουν στο κρεβάτι του παιδιού τους, παραμένοντας παράλληλα κοντά στα νοσηλευμένα παιδιά τους.

Οι οικογένειες θα είναι ευπρόσδεκτες στην Οικογενειακή Αίθουσα σε ένα περιβάλλον ζεστασιάς και ενσυναίσθησης, ώστε να μπορούν να επαναφορτιστούν ψυχικά μακριά από το νοσοκομειακό περιβάλλον, για να παραμείνουν δυνατοί ο ένας για τον άλλον.

Οι επικεφαλής των νοσοκομείων σε όλο τον κόσμο κατανοούν ολοένα και περισσότερο ότι η φιλοξενία και η υποστήριξη των οικογενειών συμβάλλει στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας, όταν έχει ως επίκεντρο την οικογένεια.

Η Οικογενειακή Αίθουσα θα διαθέτει κουζίνα εξοπλισμένη με σνακ, ιδιωτικά μπάνια, υπνοδωμάτια, πλυντήρια, πρόσβαση στο διαδίκτυο, δωμάτιο χαλάρωσης και καθιστικό με τηλεόραση. Ο χώρος θα περιλαμβάνει επίσης τρεις οικογενειακές σουίτες για διανυκτερεύσεις.

Το έργο

Η τρέχουσα κατάσταση

Ο στόχος για το αποτέλεσμα

Κάντε μια δωρεά τώρα

κάθε δωρεά βοηθάει

Όνομα παραλήπτη
Ronald McDonald House Charities Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
Τράπεζα
EUROBANK
IBAN
GR7002603920000210200952253
Swift
ERBKGRAA

Donate Today

every donation helps!

Account Name
Ronald McDonald House Charities Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
Bank
EUROBANK
IBAN
GR7002603920000210200952253
Swift
ERBKGRAA